Home >

Schilder assistent

Locatie

Deventer

Publish date

16-09-2024

Publish end date

16-09-2025

Naam organisatie

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV, ook bekend als Bouw-Zorg of Bouw en Zorg, is dé detacheerder en uitzender voor de schildersbranche in Overijssel en Gelderland. Sinds 2016 helpen wij zowel ervaren als startende professionals aan een passende carrière in de schilder- en onderhoudssector. Wij transformeren werken in de uitzendbranche tot een aantrekkelijke carrière met op maat gemaakte trajecten, rekening houdend met persoonlijke situaties, werktijden, salaris, toekomstvisies, opleidingen en een goede werk-privébalans. Bij Bouw-Zorg luisteren we naar je en zorgen we ervoor dat elke werkdag een succes is. We begeleiden je bij elke stap, terwijl jij de beslissingen neemt, zodat je kunt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, met zekerheid van werk en inkomen. Bouw-Zorg biedt je meer dan een baan; het is een carrière. Word onderdeel van ons team!


Functie omschrijving

Voor de regio Deventer ben ik op zoek naar een enthousiaste en gedreven Schilder 1. Deze rol komt voor in diverse schilder- en onderhoudsbedrijven, zowel groot als klein. Als Schilder 1 werk je nauw samen met een ervaren collega en volg je zorgvuldig diens instructies op. Je krijgt gedetailleerde werkopdrachten en aanwijzingen voor specifieke taken, en je werkt altijd onder toezicht. De focus ligt op het uitvoeren van schilderwerk en aanverwante werkzaamheden, zoals eenvoudige houtrot reparaties, glaszetten en behangen.



Wij vragen

Kennis van schilderen op MBO-niveau (MBO 1). Basiskennis van verschillende verftechnieken en relevante regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.

Vermogen om instructies en werkmethoden van het bedrijf te begrijpen en toe te passen.

Goede sociale vaardigheden om effectief samen te werken met collega’s.

Zorgvuldigheid bij het bijhouden van urenregistraties.

Manuele vaardigheden voor het nauwkeurig uitvoeren van schilderwerk.

Bereidheid om te werken onder fysieke belasting, zoals het tillen van zware materialen, werken in lastige houdingen, en omgaan met vuil, stof, en chemische dampen, evenals het werken in verschillende weersomstandigheden.


Wij bieden

Een fulltime baan Wekelijkse uitbetaling van je salaris Pensioenopbouw via Stipp. Opleidingsmogelijkheden voor VCA je kunt gebruik maken van ons vitaliteitsplan (o.a. sportschool) en bieden wij jouw een vast en vertrouwd aanspreekpunt.


Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Deventer Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.